"MINI TOPMODEL ROMANIA"

"MINI TOPMODEL ROMANIA" este inregistrat ca marca la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci

In urma solicitarii mai multor parinti si profesori, si total separat de Concursul MINI MISS SI MINI MISTER ROMANIA, am demarat aceasta competitie speciala a copiilor care pot demonstra calitati de model si fotomodel.

Concursul este deschis tuturor copiilor din Romania cu varsta cuprinsa intre 3 si 15 ani.

Perioada de desfasurare pe care ne-o propunem: februarie - aprilie 2011.

Dorim sa fie un show adevarat,inedit, cum nu s-a mai facut pana acum la noi, care sa impresioneze, sa placa, sa atraga si sa puna in valoare fiecare participant.

Va fi un spectacol special in care modelele si fotomodelele isi vor impleti evolutiile scenice cu cele ale altor copii talentati.

Ceremonia de premiere a finalistilor va fi gazduita de finala MINI MISS SI MINI MISTER ROMANIA 2011. Gradul de educatie al copiilor dvs. materializat si in tinuta, atitudine, spontaneitate va fi apreciat, evaluat si premiat. MINI TOPMODEL ROMANIA este competitia nationala a copiilor care stiu sa demostreze ca scena si podiumul sunt locuri in care se simt bine, unde isi pot etala personalitatea.

SUBLINIEM: nu este un concurs de frumusete ci de personalitate, de afirmare al gradului de educatie comportamentala al copiilor ca parte a etapei de cizelare educationala pe care o parcurg.

O tinuta frumoasa, un mers echilibrat si elegant, oprirea in "poze" simpatice si cuceritoare sunt elementele unei imagini civilizate a copiilor si oamenilor educati.

A sti cum sa te prezinti, cum sa stai sau sa mergi sunt parti ale educatiei si culturii personale ce trebuie asimilate de la cea mai frageda varsta.

De aceea trebuie sa veniti la
MINI TOPMODEL ROMANIA!URMARITI SITE-UL PENTRU A AFLA NOUTATILE.

Persoanele care vor sa primeasca informatiile direct prin e-mail trebuie sa ne trimita solicitarea "Doresc informatii despre MINI TOPMODEL ROMANIA" la adresa de e-mail birou@minitopmodel.ro.

Astfel vor fi inclusi in lista de comunicari periodice si vor primi stirile cu prioritate.De aceea copiii dvs. trebuie sa dovedeasca faptul ca stiu sau ca vor sa stie cum trebuie sa fie daca vor respect pentru tinuta lor publica.

MINI TOPMODEL ROMANIA este singura competitie nationala in care o pot face in fata unor specialisti dar si a unui public exigent dar prietenos.

Concursul creaza conditiile aparitiilor multiple pe scena sau podium. Acestea induc copiilor starea de siguranta, de incredere in propriile forte. Se dezvolta astfel naturaleta comportamentului public.

Creste si sansa de a fi vazuti de cei interesati de imaginea unor copii potriviti pentru diferite activitati artistice (film, emisiuni tv, publicitate, etc)

URMARITI SITE-UL PENTRU A AFLA NOUTATILE.

Persoanele care vor sa primeasca informatiile direct prin e-mail trebuie sa ne trimita solicitarea "Doresc informatii despre MINI TOPMODEL ROMANIA" la adresa de e-mail birou@minitopmodel.ro.

Astfel vor fi inclusi in lista de comunicari periodice si vor primi stirile cu prioritate.SECTIUNE SPECIALA

Paralel se poate participa si la o sectiune speciala, cea de MINI FOTOMODEL. Aici este spatiul in care se evalueaza capacitatile copiilor de a transmite stari, emotii prin intermediul imaginii fotografice.CATEGORII DE VASTA

Singurul criteriu care se ia in calcul pentru formarea grupelor este VARSTA.

Copiii se schimba extraordinar de mult de la o varsta la alta asa ca nu putem admite intrecerea intre varste prea diferite.

Grupele sunt urmatoarele:

3 - 5 ani.

5 - 7 ani

7 - 9 ani

9 - 11 ani

11 - 13 ani

13 - 15 ani

Participantii din toate grupele vor trece prin toate probele anuntate.

FOARTE IMPORTANT !!

Organizatorii dau posibilitatea parintilor sa decida singuri tinutele in care vor defila copiii. Parintele stie ce piese de garderoba i se potrivesc cel mai bine propriului copil, ce acccesorii pot completa respectiva garderoba. Astfel pregatirea pentru concurs se va face in conditii favorabile pentru copil, fara stres. Se elimina dezavantajarea copilului prin tinute impuse sau procurate din diferite surse de catre organizatori.

In scurt timp se vor afisa pe site noi informatii cat si persoanele autorizate competente sa ne reprezinte.

URMARITI SITE-UL PENTRU A AFLA NOUTATILE.

Persoanele care vor sa primeasca informatiile direct prin e-mail trebuie sa ne trimita solicitarea "Doresc informatii despre MINI TOPMODEL ROMANIA" la adresa de e-mail birou@minitopmodel.ro.

Astfel vor fi inclusi in lista de comunicari periodice si vor primi stirile cu prioritate.