PROBELE CONCURSULUI
"MINI TOPMODEL ROMANIA"
"MINI TOPMODEL ROMANIA" este inregistrat ca marca la Oficiul de Stat pentru Inventii si MarciProbele concursului sunt gindite pentru a reusi sa puna in valoare nivelul pregatirii fiecarui concurent LA MOMENTUL DERULARII COMPETITIEI.
Aceste probe au menirea de a arata parintilor, profesorilor si educatorilor drumul pe care il mai au de parcurs pentru finalizarea acestei parti din activitatea de formare a copiilor de care se ocupa.VENITI LA
MINI TOPMODEL ROMANIA!

Persoanele care vor sa primeasca informatiile direct prin e-mail trebuie sa ne trimita solicitarea "Doresc informatii despre MINI TOPMODEL ROMANIA" la adresa de e-mail birou@minitopmodel.ro.

Astfel vor fi inclusi in lista de comunicari periodice si vor primi stirile cu prioritate.De aceea copiii dvs. trebuie sa dovedeasca faptul ca stiu, sau ca vor sa stie, cum trebuie sa fie daca vor respect pentru tinuta lor publica, indiferent de ocazie. PROBELE COMPETITIEI

Fiecare proba se puncteaza separat crescand astfel numarul ocaziilor de prezentare in fata publicului dar si a posibilitatilor de afirmare.Proba nr. 1
PREZENTAREA TINUTEI DE JOACA.In cadrul acestei probe manechinele vor trebui sa aiba, pe spatiul de prezentare, un comportament adecvat imbracamintii pe care o poarta. Tinuta obliga la atitudine. Modul in care va defila fiecare concurent trebuie sa fie gandit si adaptat in functie de modul in care se comporta acesta la activitatea respectiva - joaca. Este, deci, vorba de oglindire nu numai a temperamentului cat, mai ales, a modului in care este educat sa se manifeste.

Defilarea pe spatiul de prezentare trebuie sa fie vesela, degajata, plina de energie, dezinvolta.


INDICATIE GENERAL VALABILA TUTUROR PROBELOR

O atentie deosebita trebuie acordata accesoriilor, in cazul in care se decide accesorizarea tinutei. Acestea trebuie sa ajute manechinul sa se puna intr-o lumina cit mai favorabila.Proba nr. 2
PREZENTAREA TINUTEI CASUAL.In cadrul acestei probe trebuie ca manechinele sa puna in evidenta, sa prezinte publicului, tinutele in ritmul si tonul potrivit.

Proba nr. 3
PREZENTAREA TINUTEI DE GALA.

La proba de prezentare a TINUTEI DE GALA trebuie acordata atentie modului de prezentare care este recomandabil sa fie in acord cu nivelul impus de tinuta. Totul trebuie sa respire eleganta, verticalitate si distictie.

ATENTIE!! NU SE PUNCTEAZA TINUTA IN SINE!!

Juriul va avea in vedere, exclusiv, modul in care manechinul se comporta pe spatiul de defilare in acea tinuta!! Tinuta este intoteadeuna un accesoriu al persoanei , nu persoana un accesoriu al tinutei.

Proba nr. 4
PREZENTAREA TINUTEI DE CARNAVAL.Tinuta de carnaval impune manechinului o anumita prezentare prin specificul personajului pe care il intruchipeaza. Acesta specificitate este recomandabil sa fie subliniata in timpul defilarii pe spatiul de prezentare.Cu alte cuvinte manechinul trebuie sa aiba o comportatre adecvata tinutei dar si personalitatii sale.

Proba nr. 5
PREZENTAREA PIJAMALELOROrganizatorii solicita ca in cadrul acestei probe SA NU se foloseasca tinute care sa dezgoleasca trupul.
Deci, pantalonasii foarte scurti sau bluzitele prea sumare nu sunt admise. Acesta proba reflecta momentele de dinaintea sau de dupa somn asa incat posibilitatile de manifestare ale manechinelor sunt cu totul diferite de cele de la probele anterioare.
Papuceii sau botoseii sunt obligatorii! NU se defileaza in piciorusele goale sau doar in sosete!!Proba nr. 6
PROBA DE PUBLICITATE

Urmariti mai jos derularea unei parti din proba de publicitate la prefinala pe regiunea Oltenia a concursului nostru.Ratiunea introducerii acestei probe este aceeea de a vedea potentialul micilor manechine de a fi cooptate in industria de publicitate.

In cadrul acestei probe concurentii devin actorii principali ai unui miniclip publicitar imaginat de ei insisi.

ATENTIE, IN RECLAMA NU SE VOR FOLOSI DENUMIRI COMERCIALE REALE CI INVENTATE DE CONCURENTI !

Durata evolutiei scenice in aceasta proba este de maxim 10 secunde.

Ideea este aceea de a transmie un mesaj convingator de consum/cumparare a unui produs. Pe parcursul derularii probei nu se foloseste muzica de fundal pentru a nu distrage atentia de la modul in care copilul lucreaza si de la comunicarile verbale ale acestuia. Proba pune accent pe calitatile actoricesti, si nu de manechin, ale concurentilor. Depasirea timpului maxim admis de 10 secunde conduce la depunctare. Deci, scurt si la obiect!!URMARITI SITE-UL PENTRU A AFLA NOUTATILE.

Persoanele care vor sa primeasca informatiile direct prin e-mail trebuie sa ne trimita solicitarea "Doresc informatii despre MINI TOPMODEL ROMANIA" la adresa de e-mail birou@minitopmodel.ro.

Astfel vor fi inclusi in lista de comunicari periodice si vor primi stirile cu prioritate.SECTIUNE SPECIALA - MINI FOTOMODEL

Paralel se poate participa si la o sectiune speciala, cea de MINI FOTOMODEL. Aici este spatiul in care se evalueaza capacitatile copiilor de a transmite stari, emotii prin intermediul imaginii fotografice.Participarea la acesta proba implica predarea spre jurizare a unui set de minim 10 fotografii sub forma de book dar si pe CD, in format jpg, pentru ca dorim sa efectuam si proiectarea lor in sala.Deci, imaginile foto sub forma de book vor fi analizate si punctate de juriu iar cele in format electronic, expediate prin e-mail sau CD., vor fi proiectate in sala pe parcursul derularii concursului.
Aceste imagini vor fi judecate si apoi punctate urmand ca cele mai reusite seturi sa fie rasplatite cu titluri si premii.

Data la care trebuie trimise albumele IN FORMAT ELECTORNIC, prin e-mail sau pe CD, va fi comunicate pe site in perioada premergatoare concursului. Detalii suplimentare vom expedia prin e-mail, listei de abonati.CATEGORII DE VASTA

Singurul criteriu care se ia in calcul pentru formarea grupelor este VARSTA.

Copiii se schimba extraordinar de mult de la o varsta la alta asa ca nu putem admite intrecerea intre varste prea diferite.

Grupele sunt urmatoarele:

3 - 5 ani.

5 - 7 ani

7 - 9 ani

9 - 11 ani

11 - 13 ani

13 - 15 ani

Participantii din toate grupele vor trece prin toate probele anuntate.

FOARTE IMPORTANT !!

Organizatorii dau posibilitatea parintilor sa decida singuri tinutele in care vor defila copiii. Parintele stie ce piese de garderoba i se potrivesc cel mai bine propriului copil, ce acccesorii pot completa respectiva garderoba. Astfel, pregatirea pentru concurs se va face in conditii favorabile pentru copil, fara stres.

Nu se admite dezavantajarea copilului prin tinute impuse sau procurate din diferite surse de catre organizatori.

URMARITI SITE-UL PENTRU A AFLA NOUTATILE !

Persoanele care vor sa primeasca informatiile direct prin e-mail trebuie sa ne trimita solicitarea "Doresc informatii despre MINI TOPMODEL ROMANIA" la adresa de e-mail birou@minitopmodel.ro.

Astfel vor fi inclusi in lista de comunicari periodice si vor primi stirile cu prioritate.