Actualizat/ Updated at/ la 11 aprilie 2010.

New pictures and films soon ! / Noi imagini in curind !
Multumim pentru fotografiile trimise domnului Romeo Matei si familiilor Dicu, Dobre, Voinea, Chesar, Gradinaru, Olteanu, Stefan. Asteptam noi imagini si de la celalti concurenti!!Fundatia O.M.R.- Organizatia MISS ROMANIA a avut ideea organizarii primului concurs national al micilor modele. Ideea a fost pusa in practica si, pe data de 10 aprilie 2010, a avut loc prima editie. A fost o experienta cu totul speciala avand in vedere faptul ca s-a lucrat si cu copii foarte mici, de 4 ani, neobisnuiti cu disciplina, atentia si rigorile unui concurs national. A fost o zi obositoare dar frumoasa pentru ca toti cei care au urcat pe podiumul de prezentare dovedit ca meritau sa fie printre finalisti.Concursul a fost prezentat de doua dintre vedetele ACADEMIEI COPIILOR, Evelyn Iulia Dicu si Ionut Khaled, ambii castigatori ai unor importante titluri europene.


In deschiderea concursului s-a derulat un moment foarte important legat de concursul MISS ROMANIA 2009. In aplauzele tuturor celor prezenti castigatoarea locului 3 al acestui concurs national a primit banderola si coronita. Alina Bojian din Calarasi a luat apoi loc in juriu fiind, impreuna cu Isabella Bulacu, detinatoarea titlului MISS ROMANIA 2009, doua dintre juratii care au notat cu atentie evolutia fiecarui concurent.

Primele probe au fost cele de autoprezentare si publicitate. Concurentii au sustinut adevarate microrecitalui pline de inteligenta si fantezie.Urmariti un scut colaj cu concurenta nr.1, Erika Dicu, filmat, montat si trimis de familia Dicu.