O zi frumoasa, calda si plina de soare, a gazduit finala 2011 a concursului national
MINI TOPMODEL ROMANIA 2011.
Desfasurarea de frumusete, eleganta, ritm si culoare fost posibila prin evolutia stralucitoare a concurentilor care au ajuns la acest nivel. In fapt, a fost vorba de echipe concurenti-parinti care au format nu numai grupe de admirat ci si un public excelent, plin de viata, galant, deschis.

A fost o zi deosebita pentru toti participantii, pentru juriu, echipele tv si organizatori. A fost o zi care, in mod sigur, va ramine in memoria celor care au trait laolalta emotiile si bucuriile acestei finale nationale.

O mentiune speciala pentru cei care au format publicul concursului si pentru eleganta si fair-play-ul de care au dat dovada pe intreaga desfasurare a intrecerii.

Imagini din timpul concursului.


Rares Iancu impreuna cu organizatorii show-ului, Irina Haidet si Gavrila Inoan.
Rares Iancu a demonstrat, dupa incheierea concursului si excelente abilitati de interpret de rock. Piesa interpretata cu enegie si talent de catre Rares a ridicat publicul in picioare. S-a cintat si dansat cu dezinvoltura pe care ti-o pot da doar prieteniile legate in momente ca acestea.Imagini filmate de familia Iancu de la defilare.Doi membri ai juriului isi primesc premile: compozitorul Cristian Bageac si descoperitorul si formatorul de talente Mariana Ionescu.Au fost si momente de relaxare.

Si Stefan Gradinaru a avut o prezenta aplaudata de toti. Stefan a concurat pentru liga superioara - GOLD - dupa ce, la editia trecuta reusise sa se intre in grupa SILVER.O parte a redutabilei echipe de la Valcea.Obosit dar multumit. In drum spre casa.

VA URMA !

Multumiri speciale familiilor Matei, Dicu, Gradinaru, Stroe, Parvu, Iancu, Balaban, doamnei Mariana Ionescu, care ne-au trimis fotografiile cu ajutorul carora am reusit sa realizam aceasta pagina.