INSCRIEREA LA CONCURSUL
"MINI TOPMODEL ROMANIA"

"MINI TOPMODEL ROMANIA" este inregistrat ca marca la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci

Pentru a inscrie concurenta sau concurentul care va evolua ca model in MINI TOPMODEL ROMANIA aveti de facut urmatorii 3 pasi:
1) copiati, completati si expediati fisa de inscriere de mai jos;
2) expediati fotografiile cerute;
3) sponsorizati activitatilor Fundatiei O.M.R. cu suma de 250 RON insumind participarea la MINI TOPMODEL si la MINI FOTOMODEL.

Nu uitati ca, dupa depunerea sumei si expediera fisei si a fotografiilor sa anuntati acesta prin e-mail expediat spre adresa birou@minitopmodel.ro. Organizatorii va vor raspunde.
Daca pana a doua zi seara nu primiti confirmarea receptionarii tuturor acestor elemente va rugam sa reveniti prin e-mail sau telefon pentru limpezirea situatiei.
Elementele de contact sunt afisate chiar in prima pagina a site-ului.Atentie, nu raspundem apelurilor telefonice provenite de la numere "Secrete" !

Concursul este deschis tuturor copiilor din Romania cu varsta cuprinsa intre 3 si 15 ani.

Perioada de desfasurare pe care ne-o propunem: Concursul se va desfasura in 9 APRILIE 2011. Intrucat jurizarea necesita timp mai mult decat la un concurs obisnuit iar aprecierea marterialelor foto impune o serie de evaluari speciale, premierea se va derula in cadrul concursului MINI MISS SI MINI MISTER ROMANIA 2011 de la finaul lunii mai.
Informatile pe care ni le transmiteti despre modelele din concurs au utilitate strict tehnica si nu vor fi comunicate nimanui din afara sistemului organizatoric al F.O.M.R.FISA DE INSCRIERE (copiati, completati si apoi expediati prin e-mail)

Nume................................... Prenume....................................

Varsta:........ ani si...... luni

Culoare par......................

Culoare ochi.....................

Inaltimea....... cm

Greutarea....... kg

Daca a facut cursuri de modeling: DA NU (taiati)

Unde ? (specificati profesorul, agentia, palatul copiilor)..............................................

Tel. acestuia......................ACORD DE PARTICIPARE

Subsemnata (ul)..................................................., de profesie............................

cu domiciliul in localitatea.................................. str................................. nr.....,

avand telefonul de contact........................., e-mail......................................,

parinte al copilului............................................................................................imi declar prin prezenta acordul expres de participare a copilului meu la Concursul national MINI TOPMODEL ROMANIA.

Am inteles ca la concurs copilul trebuie insotit pe intreaga perioda de pregatire si participare de unul dintre parinti sau de un insotitor recunoscut si autorizat de catre acestia. Rolul acestui insotitor este acela de a ajuta copilul sa se pregateasca pentru fiecare proba fara a crea niciun fel de probleme celorlalti participanti sau insotitori ai acestora.

Imi manifest acest acord de participare in conditiile in care am luat la cunostinta si sunt de acord cu faptul ca acest concurs evalueaza prezenta scenica a copiilor la momentul respectiv stiind ca aceste evolutii se pot manifesta intr-o formula mai buna sau mai putin buna fata de evolutiile obisnuite ale copilului (din varii cauze).

Din regulamentul publicat pe site-ul www.minitopmodel.ro, am aflat si am inteles care sunt probele concursului, criteriile de jurizare, sistemul de notare si evaluare si ma declar de acord ca juriul format de organizatori sa puncteze si sa aprecieze evolutiile concurentilor, punctaje pe care nu le voi contesta.

Am aflat si am inteles din acelasi regulament care sunt cerintele de comportament care ii privesc pe concurenti dar si pe insotitorii acestora in timpul concursului si ma declar de acord cu acestea.

Am luat la cunostinta faptul ca sunt interzise ferm umatorrele:

- utilizarea machiajului peste limita impusa de organizatori. Machiajul este aceptat doar pentru situatiile de creativitate artistica;

- imbracamintea si atitudinea sexy;

- ca sa fie artate sau expuse vizibil de care concurenti tatuaje sau percing-uri;

- pantofii cu toc. Tocurile de maxim 5 cm sunt admise doar pentru grupa mare (13-15 ani);

Am luat la cunostinta si am inteles faptul ca incalcarea acestor cerinte de comportament echilibrat si respectuos fata de toti cei prezenti pot determina organizatorii sa ia masurile pe care le vor considera de cuviinta pentru ca atmosfera la concurs sa fie cea de respect reciproc si eficienta.

Ma declar de acord sa primesc pe adresa de e-mail de mai sus comunicari legate de concurs cu precizarea ca, daca nu voi mai dori sa primesc aceste comunicari, sa informez prin e-mail organizatorii la adresa birou@minitopmodel.ro


Declar prin prezenta faptul ca decizia de participare la acest concurs a fost luata din proprie initiativa si nu la cererea organizatorilor.


Nume............................. Prenume.................................
CI seria ........ nr..............

In cazul in care nu primit confirmarea de primire de la organizatori, reveniti sau telefonati. Atentie, nu raspundem apelurilor sosite de la numere ascunse!!!

Acesta fisa se trimite prin e-mail la adresa birou@minitopmodel.ro insotita de fotografii si informatiile. referitoare la depunerea sonsorizarii.

Au dreptul se a participa la MINI TOPMODEL ROMANIA cei are sustin activitatile Fundatiei O.M.R. cu o sponsorizare in suma de 250 RON.

Acesta suma va fi virata in contul RO12RNCB0067004793810001 apartinand FUNDATIEI O.M.R.(CUI 14178416) deschis la BCR Sucursala Dr. Felix din Bucuresti cu specificarea SPONSORIZARE si cu numele concurentului. Expedierea materialelor de inscriere ale concurentilor se face imediat dupa depunerea sponsorizarii.

In cazul in care nu primit confirmarea de primire de la organizatori, reveniti sau telefonati la 0745935421. Atentie, nu raspundem apelurilor sosite de la numere ascunse!!!