MINI TOPMODEL ROMANIA si-a derulat prima prefinala nationala la Craiova. Organizat de Club Arti din Craiova, condus de doamna Dana Neagoie si dl Florin Neagoie, festivalul OLTENIA KIDS FASHION a fost ultimul pas spre Bucuresti al copiilor din zona Olteniei ce aspira la evolutia in finala nationala a MINI TOPMODEL ROMANIA.
Desfasurat in sala Filarmonicii din Craiova, concursul a demonstrat ca exista multi copii talentati dar si parinti preocupati de faptul ca o tinuta ingrijita ajuta la reliefarea unei personalitati puternice a copilului.
Parteneriatul dintre Fundatia OMR-Organizatia Miss Romania (detinatoarea marcii inregistrate MINI TOPMODEL ROMANIA) si Club Arti s-a derulat in conditii foarte bune, spectacolul oferit de catre concurenti fiind unul deosebit, cu totul inedit.


Aveti posibilitatea de a urmari aici modul in care a fost derulata prezentarea concurentilor care au participat si la sectiunea MINI FOTOMODEL.
Imnul festivalului a fost compus de talentatul Claudiu Bulete, compozitor cu un palmares din ce in ce mai bogat.
Tinem sa precizam faptul ca majoritatea fotografiilor au fost facute de domnul ROMEO MATEI, un artist fotograf deosebit de talentat si excelent profesionist.


Atmosfera in care s-a desfasurat concursul a fost una deosebita. Muzica, miscare, o prezentare flexibila si inspirata a Melindei Matei, un public care a sustinut copiii si i-a incurajat, au format ingredientele unui spectacol cu totul special.


Comportarea concurentilor a fost dezinvolta, foarte placuta, interesanta.O proba speciala, neintalnita in niciun alt concurs din tara este cea de publicitate. Subiectele si textele au fost alese de concurenti impreuna cu parintii lor. Miscarea scenica a fost, de asemenea, libera. Rezultatul a demonstrat puterea de creatie, personalitatea si ingeniozitatea fiecarui concurent.
In filmare aveti cateva exemple de spoturi imaginate de copii.


Probele de tinta casual dar si defilarea in pijamele au stirnit multe aplauze.
Si tinutele de gala au atras atentia. Punctarile juriului nu au vizat tinutele ci modul in care acestea erau purtate.


Melinda Matei, realizator tv si Gavrila Inoan,presedintele Organizatiei Miss Romania, au acordat premiile la sectiunea MINI FOTOMODEL. Reporterii tv ai intervievat-o pe doamna Dana Neagoie, directoarea Clubului Arti.


Juriul concursului a punctat evolutiile concurentilor cu note de la 1 la 20. Cei 7 membri ai juriului au notat totul in chiar momentul desfasurarii concursului.
La calculul jurizarii au fost apoi eliminate din media finala a fiecarui concurent media cea mai mica si media cea mai mare primita de la membrii juriu. Notarea finala a cuprins, deci, doar 5 medii din cele 7 initiale. S-a eliminat astfel posibilitatea avantajarii sau dezavantajarii voite a concurentilor.O amintire deosebit de placuta de la premiere.
O nota speciala pentru DJ Radu care a asigurat coodronarea si derularea sunetului si a imaginilor proiectate pe scena in functie de evolutiile fiecarui concurent. A fost o munca grea pe care Radu ANDREI a facut-o excelent.Castigatorii grupelor vor avea acces in finala nationala in conditii deosebite. Cei care nu au urcat pe podium se pot inscrie prin intermediul site-ului www.minitopmodel.ro dar fara avantajele de sponsorizare pe care le au cei din fruntea clasamentului.

Clasamentul final poate fi gasit pe site-ul Clubului Arti, la adresa http://www.pygmalioncraiova.ro/oltenia-kids-fashion.html Multumiri speciale celor care ne-au trimis fotografiile cu ajutorul carora am reusit sa realizam aceasta pagina.